pictures by me ∣ bowl from day home ∣ striped mug and scented candle by tine k home ∣ wooden box from h&m home ∣ the sprouted kitchen book
Siden det stort sett er jeg
som står for middagen midt i uken har jeg
gitt meg selv utfordringen å kutte drastisk ned på mengden
kjøtt vi spiser i tillegg til å lage maten fra bunnen av. Lillegutt
har aldri vært noen stor fan av kjøtt i utgangspunktet så da kan vi like
gjerne benytte sjansen til å endre litt på matvanene våre selv.
At det er høyst nødvendig ser jeg jo når jeg sitter tilbake fullstendig blank
i forhold til hva jeg skal lage for jeg er så vant til å ha kjøtt som hovedingrediens
forså å lage det resterende rundt den. Derfor har jeg nå gått til innkjøp av noen
nye kokebøker som setter helse i et helt annen perspektiv enn det mange
andre av bøkene mine gjør. The sprouted kitchen er en av dem og ønsker
du å forsøke noen av oppskriftene før du kjøper boka finnes mange
av dem på bloggen deres: the sprouted kitchen.
Happy cooking & bon appètit!!
/
I`m usually the cook in the house,
at least on the weekdays and i have decided to
challenge my self when it comes to eating meat. We eat
way to much of it and since the little one isn`t a really
big fan of it then we might as well use that to change our habits
a bit. How much we needed it was clear when my mind went
blank regarding to recipes without meat. So i did some
shopping and hopefully the book from
the sprouted kitchen will help us
towards a healthier and more
clean way to eat!
Therese
Post a Comment