Her kommer noen bilder av spisestuen vår tatt for et par uker siden. Jeg er veldig glad i denne delen av leiligheten med masse dagslys som flommer inn gjennom store vinduer fra gulv til tak.
Herfra har vi innsyn til barnerommet, vårt soverom og kjøkkenet samt en liten kontordel ved vinduet på høyre side av rommet. Oppbevaringseskene i hylla er jo voldsomt spennende for vesla på 1,5 for tiden så de blir flittig omrokkert og tømt på hode, men akkurat den var vi forberedt på og trøster oss med at det er midlertidig. Noen planer har vi jo alltids for denne delen også. Blandt annet så skal veggene males, Öglan stolene fra Ikea som vi kjøpte billige på Finn for å kunne kvitte oss med de halvmorkne hagestolene vi satt å balanserte på rett etter flyttingen skal etter planen byttes ut etter hvert og Bestå-skjenken som står på motsatt side av hyllene skal få seg en liten piff. Den store drømmen er å bytte ut bordplaten med en plate i marmor, men akkurat det kommer nok ikke til å skje. Med to små unger trenger vi noe som er litt mer motstandsdyktig for flekker enn marmor, men tanken er jo god og resultatet hadde sikkert blitt flott å se på om ikke annet ;) 

/
Some pictures from our dining area taken a little while back. I`m very fond of this part of our apartment and i love how the daylight flows through the windows. From here we can see the children room, our bedroom, the kitchen and the little office in the corner on the right side. Our 1,5 year old loves all the different boxes in the shelf at the moment and she is looking through (and rearranging) it several times a day at the moment. We knew we had this coming though and happy about the fact that it`s only for a short period of time ;) I hope you`ve had a lovely week so far. 
Weekend is almost up :)
TheresePost a Comment

© Scandinavian Simplicity. Design by FCD.