Childhood dreams and summer days

Sunday, July 17, 2016

Jeg husker fremdeles hvor deilig sommerferie var da jeg var barn. All den tid man hadde til lek og morro fra man våknet og til man sovnet igjen. Slik går dagene her for øyeblikket, de er fylt med lekebiler, fargestifter, dukker og turer ut i solen, hvertfall for de små.

Welcome to Hotel Lumière

Thursday, July 14, 2016

Et hett tips om du skal til Nederland i løpet av seinsommer / høsten er hotellet Boutique hotel Lumière i Eindhoven. Det åpnet dørene denne uken og styling samt fotokunst er det dyktige Hilde Janssen som står bak.

A vision in grey...

Friday, July 8, 2016

Litt inspirasjon seint på en fredagskveld, nok en drøm av en leilighet i grå nyanser. Jeg elsker hvordan fargen bryter over til en mørk blå på soverommet, kjøkkeninnredningen i grå med den lyse marmoren som kontrast og hvordan de har benyttet kjøkkenskap som høyskap og skjenk på motsatt side av selve kjøkkeninnredningen som gir leiligheten en mer samlet og helhetlig inntrykk.

Cereal goes to Copenhagen

Monday, July 4, 2016


Da var en ny Cereal city cuide rett rundt hjørnet og neste tur går til vakre København. Det begynner desverre å bli noen år siden jeg var der sist, men jeg får fremdeles stjerner i blikket når jeg tenker på den byen. Det var uten tvil kjærlighet ved første blikk og forhåpentligvis kommer jeg meg en tur tilbake dit i løpet av høsten en gang.