Sweet dreams...

Tuesday, August 30, 2016
Her kommer de første glimtene fra et nyoppusset soverom. Takket være en iherdig innsats fra snille og hjelpsomme foreldre så er vi endelig i havn, til tross for ei lita frøken som akkurat den uka gikk ned med nok en ørebetennelse. Forrige gang vi dro på med et oppussingsprosjekt var det omgangssyke så jeg burde vel visst ;)

A lovely city apartment with a beautiful bedroom...

Saturday, August 27, 2016


Litt inspirasjon på en lørdagskveld fra Alexander White. 
Frejgatan 15 i Stockholm ligger ute til salgs med det meste en måtte drømme om hvis man liker klassiske byleiligheter med orginale detaljer.

Time to make some decisions...

Monday, August 15, 2016

Endelig er tiden kommet til oppussingen av soverommet til oss voksne. SOM jeg gleder meg til det ferdige resultatet og å se klærne mine på hengere ikke minst og ikke i søppelposer slik den nåværende tilstanden er.

Small space and light, perfectly combined

Saturday, August 13, 2016

Litt inspirasjon på en lørdagskveld i perfekt greige, med god takhøyde, stukkatur og fløydører. En perfekt planløsning der man har fått plass til det meste man strenger på 51 kvm, til og med walk in closet.

Magis side table

Friday, August 12, 2016
I vår kom jeg over et lite sidebord på salg i en nettbutikk. Vi trenger et lite bord ved divanen og jeg hadde et klart bilde i hode av hvordan det skal se ut. Akkurat som dette var det ikke, men understellet passet midt i blinken og frem til nå har det fått stå slik i påvente av ny bordplate.

@ home

Wednesday, August 10, 2016

Årets sommerferie er over for denne gang og hverdagen er her igjen. Vi har hatt fire uker med late dager, mye latter, lek og vær i alle sjangre. Da vi kom hjem ventet en utrolig koselig hilsen på meg i postkassen fra søteste Hilde hvis flotte arbeid jeg skrev om i dette innlegget.